Om oss

Naturalbox.se "Gör din vardag roligare & nyttigare"

Naturalbox.se grundades i Sverige våren 2013 som den första prenumerationstjänsten av naturliga och ekologiska hälsoprodukter i Sverige som erbjuder full-size produkter. Varje månad har kunder och fans möjlighet bli inspirerade och upptäcka nya ekologiska hälsoprodukter inom snacks, hälsa och skönhet. Naturalbox.se erbjuder fullstora original produkter till ett fördelaktigt pris och därtill prover på ekologiska nyheter. Det finns tre valmöjligheter: Naturalbox, Mysterybox eller Veganbox. Vi lanserar ett nytt ekologiskt tema varje månad och väljer omsorgfullt ut produkter som ska passa in i vårt ekologiska tema för att skapa den allra bästa ekologiska och hälsosamma upplevelsen. 

Idén till Naturalbox.se blev verklighet när Alicja bestämde sig att förverkliga hennes vision att inspirera till en mer hälsosam och ekologisk livstil genom att göra det möjlighet att upptäcka nya naturliga och ekologiska produkter inom snacks, hälsa och skönhet. Alicja har tidigare under fem års tid arbetat med ekologiska skönhetsprodukter och hälsoprodukter, och har en lång erfarenhet av ekoprodukter. Under 2014, anslöt sig Alicja's vän Eva som är en vegansk expert för att utveckla Veganbox.se.

Den 5 maj 2014, lanserade Naturalbox sin tjänst internationellt under Naturalbox.com för att erbjuda en ekologisk prenumerationstjänst utanför Sverige.

  "Välkommen till Naturalbox.se å  bli inspirerad att upptäcka nya naturliga och ekologiska produkter inom snacks, hälsa och skönhet varje månad för att kunna göra bättre ekovänliga och roligare val.

Gör din vardag roligare & nyttigare!

Alicja & Eva 
       
            Alicja Chlebna och Eva Fluur Jonson