Om oss

Naturalbox.se "Gör din vardag roligare & nyttigare"

 

Naturalbox & Veganbox Ecoliving International AB

Naturalbox.se erbjuder dig de senaste nyheterna inom ekologisk skönhet, hälsa och mat. Varannan månad lanseras ett ny tema med ekologiska nyheter med hälsosamma produkter. 

Vi lanserar ett nytt ekologiskt tema varannan månad och väljer omsorgfullt ut produkter som ska passa in i vårt ekologiska tema för att skapa den allra bästa ekologiska och hälsosamma upplevelsen. 

Naturalbox.se erbjuder fullstora original produkter till ett fördelaktigt pris och därtill prover på ekologiska nyheter. Vi lanserar ett nytt ekologiskt tema varje månad och väljer omsorgfullt ut produkter som ska passa in i vårt ekologiska tema för att skapa den allra bästa ekologiska och hälsosamma upplevelsen. 

Idén till Naturalbox.se blev verklighet när Alicja bestämde sig att förverkliga hennes vision att inspirera till en mer hälsosam och ekologisk livstil genom att göra det möjlighet att upptäcka nya naturliga och ekologiska produkter. Alicja har tidigare under 10 års tid arbetat med ekologiska skönhetsprodukter och hälsoprodukter, och har en lång erfarenhet av ekoprodukter. Under 2014, anslöt sig Alicja's vän Eva som är en vegansk expert för att utveckla Veganbox.se.

Den 5 maj 2014, lanserade Naturalbox sin tjänst internationellt under Naturalbox.com för att erbjuda en ekologisk prenumerationstjänst utanför Sverige.

  "Välkommen till Naturalbox.se å  bli inspirerad att upptäcka nya naturliga och ekologiska produkter inom snacks, hälsa och skönhet.

Gör din vardag roligare & nyttigare!

Alicja & Eva 
       
            Alicja Chlebna och Eva Fluur Jonson