Väljer du ekologiska vitaminer och mineraler från wholefood?

Vitaminer och mineraler är viktiga mikronutrienter som vi behöver få i oss dagligen. Vår mat utgör den primära källan till mikronutrienter. Samtidigt, vet vi att det är svårt att få i sig alla de betydelsefulla ämnen genom kosten även om vi äter en bra och allsidig kost.

Multi-Woman-Royal-Green


De flesta av oss äter tillskott i någon bemärkelse. Kanske C-vitamin eller magnesium? Problemet, är att 90 % av de vitaminer och mineraler som erbjuds idag på marknaden oavsett om vi pratar om hälsokostbutiker, dagligvaruhandeln eller apotek är syntetiska vitaminer och mineraler. Däremot, vill vi faktiskt lyfta fram det statliga Apoteket AB i Sverige som nu satsar på ekologiska vitaminer och mineraler från wholefood och växtbaserade ingredienser. Nu hittar ni Royal Green hos Apoteket AB! Vi tycker det är helt fantastiskt att det ledande Apoteket i Sverige har tagit in Royal Green i sortimentet. 

Royal Green hos Apoteket AB

Multi-Woman från Royal Green

I Naturalbox "Women's Health" ingår Multi-Woman från Royal Green. Royal Green är ett världsledande ekologiskt hälsoföretag som utvecklar vitaminer och mineraler från wholefood, ekologiska råvaror och till stor del av växtbaserade ingredienser. I Multi-Woman som är speciellt framtaget för kvinnor finns hela 18 olika superfoods som tex spirulina, blåbär, acerolabär och granatäpple. Samtliga ingredienser är naturliga och helt utan konserveringsmedel. Tyvärr, är Multi-Woman inte helt växtbaserat och anpassat för veganer då det innehåller kalcium från äggskal och bivax.

Multi Woman från Royal Green


Multi-Woman från Royal Green kan kan användas dagligen för att få i sig de viktiga vitaminerna och mineralerna. Rekommenderad användning är 1-4 tabletter per dag i samband med måltid. 

Alicja

Alicja Domelid
Alicja Domelid

FörfattareLämna kommentar

Kommentaren kommer att godkännas innan den postas.