Dessa Tre Starka & Vackra Kvinnor blir en del av Team Naturalbox.se

Vi är stolta över att Naturalbox som är världens första online-prenumerationstjänst med fullstora ekologiska snacks, hälso- och skönhetsprodukter, som levereras till människors hem och kontor över hela världen.

"Vi vill inspirera och förmedla kunskap inom hälsa, ekologiska val och plant-based"

Konsumenter i alla länder flyttar från traditionell matförbrukning och stormarknader till hälsosamma råvaror, gröna lokala marknader och wholefood-butiker. Människor vill äta naturlig mat och föredrar produkter från ekologiskt jordbruk som odlas utan kemiska gödningsmedel som kan vara farliga för hälsan. Vi hjälper människor att tillgodose sina behov genom att göra ekologiska livsmedel och veganalternativ lättillgängliga genom vår onlinetjänst och leverans till deras hem.


"Naturalbox levereras till kunder över hela världen"


Idén med Naturalbox är att leverera noggrant utvalda ekologiska råvaror, superfoods, snacks och naturliga skönhetsprodukter varje månad till människors hem och kontor över hela världen. Vi har skräddarsytt vår prenumerationstjänst för att möta våra kunders behov om de är veganer eller behöver ett nötfritt alternativ. Naturalbox och Veganbox är de första globala ekologiska prenumerationstjänsterna som kombinerar fullstora snacks, hälsa och skönhet tillsammans med inspiration och recept.

Vårt team av experter ger våra fans och anhängare unik inspiration, utbildning och hälsosamma recept. Därtill ger vi också våra prenumeranter möjlighet att fortsätta sin shopping av miljövänliga produkter i vår webbutik Ecoliving.se

Naturalbox fyller 4 år i maj! Vid detta tillfälle har vi förberett en massa hälsosamma och spännande överraskningar för dig och här är en av dem.


"Tre Starka & Vackra Kvinnor"

Vårt team kommer att förstärkas med 3 inspirationsprofiler - ambassadörer för Naturalbox som kommer att inspirera till ett hälsosammare och lyckligare liv inom området: träning och kost, coaching och hälsosam livsstil, hälsosamma smaskiga rawfood desserter och bakverk. 

Är du redo att lära känna dem?

Här är den första profilen! Angelica Sjöstedt


Angelica kommer att inspirera dig till att leva en hälsosammare livsstil och till att äta god och nyttig mat. Hennes passion är kost, hälsa och att laga hälsosam mat. Hennes yrke är som coach och kostrådgivare åt hennes sambo som är professionell boxare. Träffa Angelica här.

Naturalbox profil nr 2. Annika Dahlgren.

Annika inspirerar med hälsosamma recept utan socker och gluten. Hon älskar att göra desserter och mellanmål, ofta med rawfood. Träffa Annika här.

Naturalbox profil nr 3. Corinne Säll

Corinne Säll - Team Naturalbox

Corinne är ett gymfreak, hon älskar att träna och inspirera andra människor till en aktiv livsstil. Hon är arbetsnarkoman, certifierad PT och kostrådgivare hennes arbete är på gymmet där hon tränar och inspirerar människor i alla former och storlekar. Träffa och följ Corinne här.

Ni kan alltid hitta våra Ambassadörer på vår huvudhemsida och följa deras Instagram profiler och även följa de på Snapchat. 

Mycket kärlek från vårt team Naturalbox! 


Alicja Chlebna
Alicja Chlebna

FörfattareLämna kommentar

Kommentaren kommer att godkännas innan den postas.