Naturalbox Blogg

Varför ekologiskt och inte o-ekologiskt?

Varför förespråkar vi på Naturalbox naturligt & ekologiskt? Ibland är det bättre att förmedla sitt budskap med bilder. Så därför uppmanar vi dig att se denna video och sprid gärna denna video till nära och kära.

#naturalbox

 

Humble Brush i Naturalbox Mars

Temat på Naturalbox Mars är "Be Humble". De två produkter vi framförallt försöker lyfta fram är bambutandborsten Humble Brush och tandkrämen från Dr Organic. Så för er som är lite nyfikna på bambutandborsten från Humble Brush så kan vi berätta lite mer. För det första är den rekomenderad utav tandläkare i Sverige. Det viktigaste med bambutandborsten är att den har ett nedbrytbart handtag, BPA-fria mjuka borststrån, komposterbar förpackning och är en tandborste av god kvalité. Det som utmärker Humble Brush är att för varje såld tandborste så doneras en tandborste! :-) Detta tycker vi på Naturalbox ska uppmuntras! Vill ni sedan fylla på med fler tandborstar från Humble Brush så kan ni köpa dem på Ecoliving.se eller klicka här:

 

Varför gillar Naturalbox Humble Brush?

1. För varje såld tandborste doneras bambutandborste.

2. Nedbrytbart handtag.

3. BPA-fria, mjuka borststrån.

4. Komposterbar förpackning.

5. Normal Livslängd.

 

Tänker du på vilken fisk du väljer?

När du äter fisk är det viktigt att du väljer vilken fisk du ska äta. Det finns fisk som har grönt ljus från WWF och är certifierat av MSC, Marine Stewardship Council och är KRAV-certifierat. 

 Läs mer om Fisk från uthålligt fiske och ekologisk fiskodling. Klick här.