Naturalbox Blogg

Rocao - RAW Chocolate – ny upplevelse av choklad!

I fredags fick jag äntligen prova ROCAOs inbjudande choklad. Efter att ha blivit frestad i några dagar under tiden som jag lagt in produkterna på vår hemsida så var det äntligen dags att få äta chokladen. För det första så luktar den underbart, bara man ta av det första lagret papper så sprider sig doften av färsk choklad ut och upp till näsan. Det vattans i munnen och jag plockar av nästa lager av guldfärgat folie. Mycket snyggt förpackad och väldigt lätt att öppna för att sedan kunna ta en av de små fyrkantiga bitarna som döljer sig under guldet. Chokladen smakar riktigt gott måste jag säga, alla smaker förutom Protein chokladen tycker jag är värda priset. Min personliga favorit av de små chokladkakorna (27g) är Chia grapefruit, den har en riktig bra balans av sött och beskt.

SALLY VOLTAIRES MAT EXCLUSIVE EDITION FOR NATURALBOX

Sally Voltaires Mat från Naturalbox. Begränsad upplaga. Värde: över 800kr! 

På Fitness Galan, den Maj 8:e Naturalbox och Sally Voltaire har lanserat ny Naturalbox med Sally Voltaires Mat bok. I boxen finns 7 Sallys favorita produkter: 

  • SALLY VOLTAIRES MAT bok - Nyhet!
  • Ecoandino QUINOA 250 g
  • ROYAL GREEN Eko 100% Extra Virgin kokos olja 325 ml - Nyhet!
  • SUPERSEEDS mix av ekologiska frön med superfood och kryddor - 4 varianter. 100% Organic, Gluten & Dairy free, and suitable for Vegans - Nyhet!
  • SPIRULINA eko 60 kapslar - Nyhet! 
  • Original MASON BALL JAR från USA
  • THE LONDON TEA COMPANY Grön Te 

Vad tycker ni om Sally Voltaires boxen? Den finns i butiken för att köpa för 499kr (inkl. frakt). KÖP SALLY VOLTAIRES MAT HÄR! 

Bli inspirerad av Alice Benedetto grundaren till Raw Revolution

Möt Alice Benedetto, en kvinnlig entreprenör som grundade Raw Revolution, ett ekologiskt rawfood företag hemma i sitt kök i New York.

Läs hela blogginlägget >

RAW Revolution Coconut Delight

RAW Revolution grundades av sjuksköterskan Alice Benedetto hemma i hennes kök i New York som ville erbjuda sin barn nyttiga ekologiska rawfoodbars.

Läs hela blogginlägget >

Besök på Green Mat Marknad i Malmö

Besök på Green Matmarknad i Malmö, Sverige största ekologiska butik.

    

Läs hela blogginlägget >

HURRAW Sun Lip Balm, Solskyddsfaktor SPF 15

HURRAW Sun Protection SPF 15 i Naturalbox augusti.

Läs hela blogginlägget >

Rebecca Stella detoxar med CocoAkvo

Rebecca Stella detoxar med CocoAkvo. Naturalbox Juni.

Läs hela blogginlägget >