Naturalbox Blogg

Rocao - RAW Chocolate – ny upplevelse av choklad!

I fredags fick jag äntligen prova ROCAOs inbjudande choklad. Efter att ha blivit frestad i några dagar under tiden som jag lagt in produkterna på vår hemsida så var det äntligen dags att få äta chokladen. För det första så luktar den underbart, bara man ta av det första lagret papper så sprider sig doften av färsk choklad ut och upp till näsan. Det vattans i munnen och jag plockar av nästa lager av guldfärgat folie. Mycket snyggt förpackad och väldigt lätt att öppna för att sedan kunna ta en av de små fyrkantiga bitarna som döljer sig under guldet. Chokladen smakar riktigt gott måste jag säga, alla smaker förutom Protein chokladen tycker jag är värda priset. Min personliga favorit av de små chokladkakorna (27g) är Chia grapefruit, den har en riktig bra balans av sött och beskt.

Bli inspirerad av Alice Benedetto grundaren till Raw Revolution

Möt Alice Benedetto, en kvinnlig entreprenör som grundade Raw Revolution, ett ekologiskt rawfood företag hemma i sitt kök i New York.

Läs hela blogginlägget >

RAW Revolution Coconut Delight

RAW Revolution grundades av sjuksköterskan Alice Benedetto hemma i hennes kök i New York som ville erbjuda sin barn nyttiga ekologiska rawfoodbars.

Läs hela blogginlägget >

RAW & Ekologisk gröt från Renée Voltaire

Go Raw med Naturalbox! I oktober utgåvan "RAW Autumn Boost" får du en härlig ekologisk & raw gröt från Renée Voltaire. En perfekt gröt on the go, lägg den i träningsväskan eller handväskan. Allt du behöver är lite vatten och en sked! Vill du lyxa till det kan du tillsätta lite mandelmjölk. Supernice!

Läs hela blogginlägget >

1 2 3 5 Nästa »