Naturalbox Blogg

Exklusiv intervju med Anja Forsnor för Naturalbox.se

Nyåret började med en inspirerande pratstund och intervju med Anja Forsnor för Naturalbox.se Anja Forsnor är en hälsoinspiratör och hälsorådgivare samt bloggare på Elle.se Hon är en sann inspiratör och jag själv har blivit väldigt inspirerad av hennes blogg och hälsorecept. Så jag vill dela med mig av min pratstund med Anja. Hoppas ni blir lika inspirerade som jag!

 

Photo credit: Beata Holmgren

Alicja: Hej Anja! Jag är jätteglad för möjligheten till en pratsund och intervju med dig. Du är hälsorådgivare, hälsoinspiratör och bloggare för Elle. Onekligen har du många järn i elden och är väldigt upptagen. Vad är din motivation till ett hälsosamt liv?

Anja: Jag vill ge mig själv och min kropp de bästa förutsättningarna varje dag. Jag tror på att äta vad som är bäst för kroppen genom mat som håller oss pigga, glada och starka. Det bästa med att göra hälsosamma val är att belöningen kommer direkt och hela kroppen jublar.

 

Photo: Anja Forsnor

Alicja: Jag har en känsla av att ditt arbete även är din passion, och att ha möjligheten att kombinera sin passion med sinn arbete är ju väldigt tillfredställande. Vad i livet gör Anja glad?

Anja: Jag blir lycklig av allt ifrån småsaker i vardagen som en riktigt god frukost till att resa och planera framtiden. Jag älskar att resa och upptäcka nya platser och hade jag haft möjlighet hade jag rest ännu mer.

 

Alicja: Vad var din favoritmat eller favoriträtt till julen förra året?

Anja: Det bästa på julbordet är all choklad och jag älskar att baka raw julgodis. I år gjorde jag även ett kryddbröd med nötter och torkad frukt som blev en succé. Och även min mammas Jansons frestelse skulle jag inte klara mig utan.

 

Alicja: Hur håller du formen under julen och nyår när vi äter rätt mycket mat?

Anja: Jag gillar att träna som vanligt även under ledigheten. Julen handlar mycket om att umgås med nära och kära men det finns ofta tid över för en löprunda eller ett besök på gymmet, gärna tillsammans med familjen. Sen tycker jag det är viktigt att njuta av allt det goda kring jul och nyår och det gör jag med gott samvete. Det är inte vad man gör mellan jul och nyår som gör skillnad utan vad man gör mellan nyår och jul.

Photo: Anja Forsnor

Alicja: Det är så sant! Det ska vara mitt motto med från och med nu! Om du skulle dela mig dig av dina tre bästa recept från förra året, vilka skulle det vara?  

Anja: Sahimisallad med avokado och picklad lök är en lyxig snabbmat när tiden är knapp, funkar lika bra som förrätt och festmåltid. Mitt morots- och mandelbröd är en riktig favorit sen älskar jag receptet på hamburgarbröd som jag bakat många gånger under till året, både som frukostbullar och till mat.

http://anja.elle.se/sashimisallad-med-avokado-och-picklad-rodlok/

http://anja.elle.se/ljuvligt-mandel-och-morotsbrod/

http://anja.elle.se/frasigt-glutenfritt-hamburgerbrod/

 

Alicja: Wow! Ditt hamburgarbröd ser helt fantastiskt ut! Jag är även lite nyfiken på ditt morotsbröd... Måste prova dina recept snart. Nu skulle jag vilja fråga dig något privat - Vad har du för mål för 2015?  

Anja: Jag har många mål inför det nya året och känner på mig att 2015 kommer bli ett riktigt bra år. Jag vill göra en långresa till USA, träna mer yoga och få mer tid tillsammans med mina vänner och familj. Sen drömmer jag om att ge ut en kokbok och målet är att göra en plan för det under året.

 

Alicja: Ifall du skulle ge det viktigaste rådet för livet till våra Naturalbox fans, vad skulle det  vara?  

Anja: Hitta dina rutiner och det som funkar för dig. Vi är alla individuella och vi mår bra av olika saker, både när det kommer till livsstil, mat och träning. Ställ inte för höga krav på dig själv utan känn efter vad som får dig att må som bäst och gör mer av det. Låt inte dina val baseras på vad andra tycker och tänker, det är aldrig hållbart i längden.

 

Alicja: Vad tycker du om Naturalbox, som en hälsosam månadsprenumeration med ekologiska och rawfood snacks samt ekologisk skönhet? Tror du folk kan finna inspiration till en mer hälsosam livstil?


Anja: Jag älskar idén med Naturalbox och jag tycker det är så roligt att upptäcka nya produkter konstant, perfekt för mig som både älskar skönhet och hälsa. Och vem gillar inte nya produkter? Jag är stolt att vara en ambassadör för Naturalbox och jag ser alltid fram emot min box varje månad. 

 

Alicja: Jag är glad att höra det! Det känns bra att höra att du gillar vårt koncept med Naturalbox och jag är så stolt över att ha dig som ambassadör för oss. Jag hoppas Naturalbox kan ge dig mycket glädje varje månad och även varje  dag. 

 

Photo credit: Beata Holmgren

Alicja: Anja, tack så mycket för din tid och för att du delade med dig av dina mål, livsplaner och drömmar med oss. Jag är övertygad att våra Naturalbox fans kommer finna mycket hälsoinspiration och positiv energi från dig. Det var jättetrevligt att få träffa dig! Vi på Naturalbox önskar dig ett glädjefyllt och framgångsrikt 2015, och jag hoppas vi ses snart!

 

 Anja: Tack Alicja. Det var ett nöje. Jag önskar alla Naturalbox fans ett härligt och produktivt 2015! 

Naturalbox Maj "Become Organic" Tema Björkträdet

 Naturalbox Maj "Become Organic" lyfter fram filosofin bakom den nordiska smaragden björkträdet.

Majboxen "Become Organic" lyfter fram den nordiska smaragden "björken". Björken är ett pionjärträd och är en art som är oerhört köldtålig. I norden finns en historisk tradition av savtappning från björk. Björksav är oerhört näringsrikt och innehåller bla kalium, kalcium, magnesium, protein, aminosyror och enzymer. Genom historien har björksav använts till medicin mot förkylning, kolik och njurstensbesvär. Björksav är dels näringsrikt och har en hög halt av antioxidanter och används  i ekologisk hudvård från MÁDARA Cosmetics. I Naturalbox Maj "Become Organic" är temat "björk" så därför får du smaka på ekologisk björkjuice från Sealand Birk som tappats från björkar i Finland. Björksav har dessutom en viktig roll i ekologisk hudvård. MÁDARA Cosmetics, som är en ekologisk hudvårdsserie med aktiva ingredienser från nordiska växter använder björksav i sin hudvård. Därför får ni "Northern Herbarion" - Limited Edition från MÁDARA Cosmetics "Become Organic" innehållande Purifying Foam, Deep Moisture Fluid och Regenerating Night Cream. Som ekologisk snack & hälsa i denna Naturalbox får ni smaka på en Superbar som Islänningen Sigurdur Arnason lanserat i Sverige. "Superbar" innehåller de allra bästa råvarorna såsom gojibär, acai, hallon, blåbär  korngräs, spirulina och choklad. Superbar innehåller 3 800 mg Phytonutrienter och är RAW, ORGANIC, VEGAN + Glutenfri. Hoppas ni blir nöjda med denna Naturalbox som är inspirerad av den nordiska björken.

Lyssna på Unison av artisten Björk genom att klicka här! Njut av den nordiska kraften!

Varför ekologiskt och inte o-ekologiskt?

Varför förespråkar vi på Naturalbox naturligt & ekologiskt? Ibland är det bättre att förmedla sitt budskap med bilder. Så därför uppmanar vi dig att se denna video och sprid gärna denna video till nära och kära.

#naturalbox