Naturalbox Blogg

Vad är så sexigt med CHIA GO? | Majboxen Fitness Girl

Är det äpple, kiwi och spirulina?

CHIA GO äpple, spirulina, kiwi

CHIA GO äpple, kiwi, spirulina

CHIA GO är en utav de mer smarta ekologiska produkterna vi testat! Ni har säkert testat att göra egen chiapudding hemma.med kanske  mandelmjölk, kokosmjölk och toppat med härliga frukter. Djunked AB står bakom CHIA GO puddingen och är grundat av Catherine Bentzel och Sarah Weibull med visionen "No junk, just food".

CHIA GO äpple, spirulina, kiwi

De har skapat något extraordinärt genom att tillsätta superfoods och superfruits i sin chiapudding och packeterat dem på ett smart sätt att det är enkelt att ta med i handväskan eller i träningsväskan.

Smakerna finns i mango och passionfrukt tillsammans med gurkmeja som ni fick i Decemberboxen Cozy Xmas och Spirulina Kiwi och Äpple som ni får i majboxen Fitness Girl". Riktigt härlig chiapudding med smak av äpple och kiwi laddad med omega 3, kalcium, protein och fiber. Det finns inget bättre än CHIAGO! 

 

Som prenumerant på Naturalbox får du Chia Go Äpple och Kiwi i majboxen "Fitness Girl." Prenumerera här! /senast 31.05

Besök CHIAGO här!

CHIA GO - Perfekt resesällskap - Julboxen från Naturalbox

ChiaGo är precis vad det låter som, en chia produkt som är perfekt att ta med sig. Den kommer i ett bra fickformat, i en påse med kork så att du lätt kan ta med den innan träning eller tävling, till picknicken, vandringen eller varför inte som mellanmål.  Jag har smakat Mango och äpple. Mango är något sötare i smaken och innehåller också lite mer socker per 100/g, konsistensen påminner lite om puré och jag kan utan problem suga i mig ett par stycken innan ett träningspass. Är ni nyfikna av ChiaGo? Besök deras hemsida - CHIAGO

ChiaGo mango, passionsfrukt och gurkmeja kommer i December Naturalbox, Veganbox och Mysterybox