Rude Health Bovete & Chia kexen stormar Naturalbox kontoret

Många människor tror att bovete är ett spannmål, men det är faktiskt frön från en frukt och dessa frön kallas ”gryn”. Bovete kallas ofta för ett pseudo-korn. Trots namnet, är bovete inte relaterat till vete, eftersom att det inte är ett gräs. Det är besläktat med rabarber, ängssyra och parkslide och är ett bra substitut för spannmål, för människor som är känsliga för vete eller andra sädesslag som innehåller glutenproteiner. Andra exempel på pseudo-korn som används i köke på daglig basis är quinoa och amarant. Jag älskar dem alla, särskilt röd quinoa och nu vår nya läckerbit - bovete.

Rude Health bovete och chia kex

Många av er gillar bovete på grund av det breda användningsområdet i köket. Rå - till frukost - på yoghurt eller som toppning till smoothien, kokt - som ett tillbehör till din sallad eller fisk - till lunch eller middag. På grund av den grova konsistensen använder Rude Health bovete för att göra sina organiska veganska kex, de blir så perfekt luftiga och fluffiga som kex. 4% av kexen består av chia frön - som är kända för sin Omega 3, proteininnehåll, fibrer och mineraler. Kexen är ganska tunna, vilket gör dem mycket trevliga att äta. Smaken har en markant explicit punch, så att du kan toppa dem med något delikat som keso, eller till mellanmål med yoghurt eller kefir, å andra sidan – varför inte något kryddigt och starkt? Vi älskar att äta Rude health kex till miso-soppa, lins-soppa med chili och gurkmeja, eller att äta dem som en smörgås med Philadelphia mjukost och dill pickles, eller med surkål, avokado och cayennepeppar.

Rude Health bovete chia crackersRude Health bovete chia kex
Bovete blir ofta kallad för en superfood på grund av dess höga näringsvärde och sina hälsofördelar. Det är höga värden av protein, kostfiber, och andra näringsämnen som mangan, koppar, magnesium, fosfor det innehåller även vissa antioxidanter som rutin, tanniner och katekin.

För alla ovanstående skäl vill vårt team på Naturalbox dela denna matglädje med dig och servera Rude health bovete & chia kex i april-påsk-boxen till alla våra prenumeranter. Om du inte är en prenumerant än, och blev imponerad av våra produkter - anmäl dig här för Aprilboxen.

Om du bara vill köpa kexen utan några extra produkter, så kan du köpa dem i vår butik Ecoliving.


Lyckligt och oskyldigt småätande med Naturalbox!
Alicia


Alicja Chlebna
Alicja Chlebna

FörfattareLämna kommentar

Kommentaren kommer att godkännas innan den postas.