Renée Voltaires Ekologiska Kokosmjöl 200 g

Kokosmjöl är perfekt när du vill baka glutenfritt och även om du vill lägga till en extra nötaktig smak till dina bakverk. Naturligtvis är Påsken och Julen den bästa tiden för fridfull bakning och vårt team på Naturalbox vill göra din jul- eller påsksemester till den mysigaste och lyckligaste tiden under hela året! Vi har därför valt denna produkt till både Naturalbox och Veganbox. Mjölet kommer från Sri Lanka och är tillverkat av resterna som blir kvar efter att kokosmjölk extraheras från kokosnöten. Du kan använda det för att baka tårtor, kakor eller till göra andra desserter som pannkakor, scones, våfflor eller seg kola. Det ger en nötaktig smak, det är rikt på fibrer (29,5g per 100 g av kokosnötsmjöl), protein (18 g protein per 100 g mjöl) och den innehåller inga transfetter. Med kokosmjöl kan du vara mycket kreativ i köket, det finns så många olika sätt att använda det till under bakning.

Tips: Om du bakar med kokosmjöl, kom ihåg att det absorberar ungefär fyra gånger mer vätska än vanligt mjöl. Det kan vara bra att blanda kokosmjöl med en annan typ av mjöl för att få luftigare bakverk.


Vi väntar på foton av era snygga, hälsosamma och smaskiga recept. Du kan dela dem med vårt team genom att mejla oss till e-post: info@naturalbox.se och tagga dina bilder #NaturalboxRecipes #EcolivingRecipes på Instagram.

Ni kan beställa kokosmjölet separat i vår butik Ecoliving.se


Lycka till med bakningen!
Team Naturalbox & Ecoliving


Alicja Chlebna
Alicja Chlebna

FörfattareLämna kommentar

Kommentaren kommer att godkännas innan den postas.