Nyheter från Naturalbox!

Vi vill skapa så bra boxar från Naturalbox som möjligt av bra kvalité. Tidigare har vi lanserat en ny box varje månad med snacks, hälsa och skönhet. 

Naturalbox

Samtidigt är det en utmaning för oss att prata ihop oss med leverantörer och snabbt hitta intressanta produkter. Vi känner att en tidspress varje månad gör det svårare att välja bra produkter och det är en utmaning att få dessa produkter i tid från leverantörerna så vi hinner packa. Ibland händer det att en leverantör får slut på produkter eller något går fel i leveransen och då bli utskicket varje månad lidande.

Dessutom, vill vi eftersträva att erbjuda er kunder men  box med produkter av full storlek och inte bara roliga och nya snacks. Därför, kommer vi nu ta fram nya Naturalbox varannan månad i olika temat. Framförallt, kommer en stor skillnad för er att vara att vi kommer skicka ut er Naturalbox 3 arbetsdagar efter beställning. Så ni kommer inte behöva vänta en hel månad för att erhålla er box!

Vi har även fått en hel del mail från kunder som tycker det mer roligt att köpa Naturalbox som har olika teman och att kunder önskar färre snacks och godis. 
Istället kommer vi vid enstaka tillfällen erbjuda snack eller godisboxar och istället fokusera på att skapa intressanta Naturalbox med hälsoprodukter i full storlek.

Vi hoppas ni uppskattar vårt nya koncept som möjliggör säkrare leveranser, bättre produkter och en bättre hälsoupplevelse!

Alicja


Alicja Domelid
Alicja Domelid

FörfattareLämna kommentar

Kommentaren kommer att godkännas innan den postas.