King Soba Glutenfria Pumpa- och Ingefärsnudlar | Naturalbox.seNudlars ursprung har ifrågasatts. Tidigare påståenden har hävdat att nudlar är kinesiska, arabiska och från medelhavsområdet. En artikel i Nature hävdade äldsta beviset på konsumtion av nudlar är 4000 år gammalt och finns i Kina. Nudlar i allmänhet anses vara en av den mest närande ’snabbmaten’ på jorden. Klassiska nudlar görs av ris och vete. Men varför inte göra nudlar av vissa hälsosamma grönsaker som pumpa, broccoli, morot eller sötpotatis och blanda dem med ris eller bovete?

King Soba har blandat pumpa med zingy ingefära och brunt ris, så att goda nudlar smakar gott och är bra för dig på samma gång!

Pumpkin är en stor källa till antioxidanter, fibrer och vitamin A. En kopp kokt, mosad pumpa innehåller mer än 200 procent av det rekommenderade dagliga intaget av vitamin A, vilket är hjälpsamt för synen, särskilt i svagt ljus, enligt National Institutes of Health. Pumpa är också rikt på karotenoider, de föreningar som ger kalebass sin ljusa orange färg, inklusive betakaroten.

Dessa pumpa-nudlar är ett perfekt efter-träning-måltid. Vet du vilken den populäraste naturliga energi-baren är? -Det är bananer! Men det är inte många av oss vet att en kopp kokt pumpa innehåller mer kalium, med 564 milligram gämfört med en banan på 422 mg. Lite extra kalium hjälper till att återställa kroppens balans av elektrolyter efter ett tung träningspass och ser till att musklerna fungerar som de ska. 

Ginger är bland de mest hälsosamma exotiska kryddor på planeten. Den är laddad med näringsämnen och bioaktiva föreningar som har starka fördelar för din kropp och själ. King Soba Organic pumpa, ingefära och risnudlar är naturligt organiskt, vegan, vete- och glutenfria, kosher och lämpar sig för glutenallergiker. Du kan äta dem på flera olika sätt, till exempel: kokade och varma, kylda, bakade, stekta och som nudelsoppa. Du kan laga dem i en läcker asiatisk wok eller kasta dem i en uppfriskande sallad med basilika, tofu och färska körsbärstomater!

Dessa fantastiska nudlar kan du njuta av under påsk om du är en Naturalbox prenumerant. Om inte, kan du beställa din Aprilbox här.

Du kan köpa så mycket nudlar du vill i vår butik.

Lyckligt och oskyldigt småätande med Naturalbox!
Alicia


Alicja Chlebna
Alicja Chlebna

FörfattareLämna kommentar

Kommentaren kommer att godkännas innan den postas.