Ekologisk pepparkaksdeg från Bakery & Spice finns nu i Naturalbox Christmas

Vad vore julen utan pepparkakor? Det var de tankarna vi hade när vi pratade om att sätta ihop Naturalbox Christmas. Fler och fler upptäcker ekologiska produkter och intresserar sig för rena och naturliga produkter. Vi tanke var att Naturalbox Christmas skulle bli en utav våra bästa boxar med målet att bli det naturliga årets julklapp med ekologiska produkter. Så, pepparkakorna är viktiga för oss. Så vi tänkte helt enkelt att vi skulle erbjuda alla våra vänner en ekologisk pepparkaksdeg i Naturalbox X'MAS.
 
ekologisk pepparkaksdeg från Bakery and Spice
Tack vare våra vänner på Bakery & Spice kan vi erbjuda er en ekologisk pepparkaksdeg i Naturalbox Christmas. Tanken är att ni tillsammans med er nära och kära ska få möjligheten att få baka era egna ekologiska pepparkakor tillsammans. Julen handlar ju om att vara tillsammans med familjen och nära vänner. Så vi hoppas ni tar tillfället i akt och bakar era pepparkakor tillsammans och njuter av denna stund.
ekologisk pepparkaksdeg från Bakery and Spice
Alicja på Bakery & Spice i Stockholm tillsammans med Paulina. Den ekologiska pepparkaksdegen är färskt bakat av bagarna på Bakery and Spice till Er. Det är ett bageri som är känt för dess ekologiska råvaror och surdegsbröd.  Först och främst är alla råvaror ekologiska och pepparkaksdegen är bakad med full kärlek, vilket ni kommer känna på smaken och doften av bara degen. Det är svårt att hålla sig att inte äta upp all deg. Den består av en fantastisk kryddmix med kanel, nejlikor, ingefära och pomerans. Det är en fantastisk doft. När ni köper Naturalbox X'MAS så erhåller ni denna underbara ekologiska pepparkaksdeg. 

 

 

 


Alicja Chlebna
Alicja Chlebna

FörfattareLämna kommentar

Kommentaren kommer att godkännas innan den postas.