Naturalbox Cozy Christmas

Längtar ni julen? Det gör nämligen vi! Decemberboxen från Naturalbox går under temat "Cozy Christmas".

Vår vision är att inspirera till ett hälsosamt aktivt liv  "Go Healthy, Organic & Happy". Så därför har vi med kärlek och passion skapat en en mysig Naturalbox "Cozy Christmas" med underbara naturliga och ekologiska produkter inspirerade av jul. 

Vad vore jul utan äkta ekologisk ceylonkanel från Urtekram? Underbar kanel med elegans och smak som är fylld av aromatisk karaktär. En sann upplevelse till risgrynsgröten tillsammans med tomtenissarna.

Självklart, behöver vi lyxa till under julen lite grann, eller hur? Därför har vi valt ut ekologiskt carobpulver från Renée Voltaire. Carob smakar sött och påminner om hemkokt godiskola och passar utmärkt till varm mandelmjölk under mysiga vinterdagar. Du kan även använda det till smoothies, desserter och bakning. Underbart och yummi!

Är ni sugna på ekologiska mandlar? Hoppas det, för i Naturalbox "Cozy Christmas" kommer underbara knapriga ekologiska mandlar med mjölkchoklad och icing sugar från Happy People Planet. Sagolikt goda! Vi tipsar att äta dem tillsammans med varm mandelmjölk med carobpulver. En gudomlig upplevelse!

Vad säger ni om lyxig marsipan med choklad? Visst, är julen underbar. En av våra favoriter i chokladvärlden är Simply Chocolate från Danmark med naturlig choklad och stilren dansk design. Så ni får bekanta er med Simply Chocolate genom lyxiga Dark Marci med choklad och marsipan. Vi ser fram emot era recensioner av Dark Marci på Instagram!

Sist men inte minst, så måste vi självklart lyxa till under julen med en härlig ekologisk kroppsprodukt! Varför inte göra en SPA kväll hemma med närmaste vännera? I decemberboxen från Naturalbox får ni en lyxig ekologisk body cream från Phenomé Cosmetics med en underbar varm och mjuk doft av lyx och glamour. Hoppas ni finner njutning i den!

Vi erbjuder även en lyxig Limited Edition av Naturalbox Christmas för 499 kr med våra absolut top selections!                                                                                       

               

 Limited Edition "Cozy Christmas" 

              


Alicja Chlebna
Alicja Chlebna

FörfattareLämna kommentar

Kommentaren kommer att godkännas innan den postas.