Naturalbox November "Fitness Revolution"

 Nu har vi lanserat novemberboxen från Naturalbox! Gissa vad? Denna utgåva är speciell då vi startar Naturalbox Challenge på Instagram #naturalboxchallenge "Go Healthy, Organic & Happy!" Vår ambition är att inspirera till ett hälsosamt aktivt liv och promota "Go Healthy, Organic & Happy". Vi hoppas att du vill vara med på den här resan och inspirera andra att välja ekologiskt för att främja hälsa, eko & glädje.   

Eftersom temat handlar om "Fitness Revolution" så kommer du få ett härligt färgglatt hopprep i tyg. Så vi hoppas det kommer till användning och att du tar en bild eller en kort videosnutt när du hoppar hopprepp och taggar #naturalboxchallenge och skriver "Go Healthy, Organic & Happy". Plinga @ även vänner och bekanta som du vill ska inspirera till hälsa, eko & glädje. Vi kommer dela ut härliga priser för bästa Instagraminlägg, bild och video!

Som en härlig och inspirerande start på dagen så har vi valt ut "Crunchy Granola Müsli-Hallon, Blåbär & Pumpakärnor" 500 g från Renée Voltaire. Det är en supergod och nyttig granola med krispiga havreflingor tillsammans med hallon, blårbär, quinoa och pumpakärnor. Du kommer älska denna granola!

För ytterligare en kickstart så har vi valt ut en naturlig vitamin & energishoot från RuckPack med smak av Blodapelsin, 60 ml. Ruckpack är helt fri från koffein och taurin och innehåller både vitaminer och mineraler såsom C-vitamin, D-vitamin, kalium, magnesium, MSM, elektrolyter och aminosyror. DRINK. WIN. REPEAT.

Som en energibooster till mellanmål så kommer ni får smaka på en helt ny smak från Raw Revolution "Golden Cashew". En helt fantastisk rawfoodbar som är RAW, ORGANIC & VEGAN.

Vad blir skönhetsprodukten i Naturalbox "Fitness Revolution"? Jo, Skönhet i ”Fitness Revolution” i Naturalbox november består av en härlig Vital Shower Gel från Nonique, 200 ml. En uppfriskande duschgel som ger huden ny livskraft samtidigt som den återfuktar och skyddar huden från att torka ut. Den innehåller ekologisk nonifrukt, ekologisk aloe verea, ekologisk apelsinolja och ekologisk kiwi.

 Vi ser fram emot att ni erhåller Naturalbox "Fitness Revolution" och hjälper oss att sprida budskapet "Go Healthy, Organic & Happy" med Naturalbox Challenge på Instagram #naturalboxchallenge där ni lägger upp bilder, video när ni hoppar hopprep. Glöm inte att skriva "Go Healthy, Organic & Happy" och hashtagga #naturalboxchallenge & plinga vänner ni vill se hoppa hopprep! Så kan vi tillsammans inspirera fler till att välja eko!

 Happy Skipping!
"Gör din vardag roligare & nyttigare!"
Hälsningar,
Alicja

 

 

 

 

 


Alicja Chlebna
Alicja Chlebna

FörfattareLämna kommentar

Kommentaren kommer att godkännas innan den postas.