Naturalbox oktober. RAW Höst Boost!

Nu är hösten här! Det vill vi fira med Naturalbox oktober genom temat "RAW Höst Boost".  Vi välkomnar hösten med öppna famnar och ser fram emot mysiga och härliga höstdagar. Vår förhoppning är att Naturalbox oktober kommer ge er lite inspiration och mersmak under hösten. Vi vill lyfta fram rawfood och vi kommer bjuda på härliga rawfood recept till alla våra medlemmar som kommer skickas ut med nyhetsbrevet. Ni har tidigare fått prover från Gaia Skincare i juliboxen som är en gudomlig ekologisk hudvård från Australien. Surprise! Nu får ni en fullsize Facial Moisturiser som är en lätt och djupt närande fuktighetskcreme som passar alla hudtyper. Den innehåller bla ekologisk jojobaolja som ger huden viktiga näringsämnen såsom Vitamin B och E samt uppfriskande ekologisk ginseng som stimulerar hudens vitalitet.  Njut av ekologisk hudvård från Australien! 

Under höstdagarna är det viktigt att börja dagen med en härlig mysig frukost eller hur? Därför får ni RAW Gröt från Renée Voltaire som är gjord med kärlek och sång! En underbar ekologisk & raw gröt med groddat bovete, äpple, mandel, kanel och gojibär. Allt som behövs är att tillsätta lite vatten eller mjölk, vi rekommenderar att tillsätta lite mandelmljök för en härlig upplevelse.

I temat RAW får ni bekanta er med RAW Revolution som nyligen lanserats i Sverige. Ni kommer får RAW Revolution Coconut Delight. I Sverige finns Raw Revolution hos bl.a Blueberry Lifestyle, Systrarna Voltaire, EAT Ekoaffären och Green MatMarknad. Raw Revolution är den bäst säljande ekologiska rawfoodbaren i USA och grundades av sjuksköterskan Alice Benedetto hemma i hennes kök i New York. En riktigt härlig ekologisk rawfood bar med smak av kokos.

En liten extra överraskning är Orange Kiss som är en ekologisk Lip Balm från Gorillia & Friends. Innehåller en enastående blandning av sheasmör, bivax, solrosolja, jojobaolja och apelsinolja.

Ni kommer även få lite prover på ett underbart ekologisk höstté. Glöm inte att ta del av våra härliga rawfoodrecept som passar väl till hösten. Håll utsikt efter nyhetsbreven under oktober!

 Hoppas ni njuter av de allra första mysiga höstdagarna!


Alicja Chlebna
Alicja Chlebna

FörfattareLämna kommentar

Kommentaren kommer att godkännas innan den postas.