Naturalbox Augusti "Saint-Tropez"

Njut av solen!

 Juliboxen "Saint-Tropez" är inspirerad av den franska sommaren i Saint-Tropez med K pour Karité som den franska sommarstjärnan med dess Eau Bronzante, Natural Sun Tanning Water. Visst vill vi alla solbada på fina solstränder och njuta av solen när vi badar? Samtidigt, vill vi lyfta en fram ett sunt förhållningsätt till solen och vi behöver inte ligga och steka i solen utan det finns ekologiska brun utan sol alternativ till en härlig sommarbränna med Eau Bronzante från K pour Karité. Den är ekologisk och certifierad av ECOCERT. Vi älskar solen och solljus och solenergi är bra för oss då vi tillförs D- vitamin som stärker vårt skelett och vi blir onekligen mer glada och energiska. Samtidigt, ska vi vara varsamma med solen då hudens förtida åldrande orsakas till 90 % av ultravioletta strålar från solen. Natural Tanning Water är en solspray från K pour Karité som du kan använda för att få en sommarfärg utan att ligga för länge i solen som framhäver hudens lyster och färg till härliga sommarklänningar. K pour Karité Natural Tanning Water innehåller naturliga ingredienser, DHA-fri formula för brun utan sol och aloevera.

Som en härlig solskyddsprodukt får du även HURRAW Lip Balm, med solskyddsfaktor SPF 15. HURRAW Lip Balm innehåller ekologiskt certifierade ingredienser och är RAW, ORGANIC & VEGAN. HURRAW Lip Balm finns i 22 olika smaker och är en utav våra absoluta favoriter då de är helt fantastiskt designade och uppfyller en fenomal kvalité tillverkade av premium ingredienser. HURRAW Solskydd är extra krämig i dess konsistens och innehåller mandarin som ger en svalkande effekt medan kamomill och de kallpressade oljorna återfuktar din läppar. Glöm inte att skydda dina läppar i solen! Är du sugen på HURRAW kan du köpa dem på tex Naturkompaniet, hälsokostbutiker och tex Urban Deli eller online på tex Ecoliving.se

Vårt tema i augusti är Saint-Tropez så mycket handlar om ekologisk skönhet och flärd. Därför får du även mjuka och sköna ekologiska bomullspads till rengöring som kan användas till att avlägna make-up eller till ansiktsvatten. De ekologiska bomullsrondellerna kommer från à la eco i Sverige. Visste ni om att traditionell bomull som odlas på vanligt vis är en av de hårdast besprutade grödorna? Saken är den att bekämpningsmedel som används i bomullsodlingar dödar ca 20-40 000 människor varje år och förgiftar nästan 3 miljoner människor varje år! Självfallet, väljer vi att lyfta fram ett ekologiskt alternativ till vanlig bomull. Dessa bomullsrondeller är utmärkta till att applicera ansiktsvatten och för sminkbortagning.

Den stora mattrenden i Europa inför och under sommaren för att hålla linjen är att äta mycket protein och mindre kolhydrater enligt low carb metoden eller LCHF metoden. Vi vill uppmuntra alla till att passa på att äta mycket frukt och bär under säsongen och självfallet äta mycket ekologiska grönsaker då vi kan få färska ekologiska råvaror som odlats i Sverige under sommaren. I augustiboxen får ni även en härlig ekologisk bönpasta från à la eco, Fettuccini från gröna sojabönor. Fettuccini från à la eco, är en ekologisk bönpasta rik på protein som hyllats av veganvänner och fitnessanhängare då den är rik på protein och fiber, glutenfri. Självfallet är den ekologisk och vegan!

Överraskningen i augustiboxen kommer från våra vänner på Weleda som bjuder på en liten provprodukt som passar väl till sommaren. Hoppas ni njuter av den svenska sommaren och de svenska stränderna! Kom ihåg solen är vår vän och ger oss massa energi och D-vitamin men sola med sunt förnuft!

 

"Gör din vardag roligare & nyttigare!"

 


Ronald Domelid
Ronald Domelid

FörfattareLämna kommentar

Kommentaren kommer att godkännas innan den postas.