Naturalbox "London Lifestyle" Green Urban Living

Idag har det varit en busy dag hos Naturalbox.se Vi har dels lanserat vår nya design för Naturalbox.se & smyglanserat Veganbox och så har vi även släppt Juli edition av Naturalbox. Temat för julimånaden är "London Lifestyle", Green Urban Living.  "London Lifestyle" är inspirerad av green urban living i London. Ofta är storstäder förknippade med högt tempo och stress. I London har green urban living de senaste åren blivit en stor trend och det handlar om att go green, bejaka rawfoodkulturen och ekologisk lifestyle. England ligger idag i framkant av ekokulturen i Europa och London har utmärkt sig med ekologiska rawfood caféer, lounger och restauranger.

I Naturalbox "London Lifestyle" lyfter vi fram The London Tea Company med ett ljuvligt vitt te, "White Tea, Pear Tatin". The London Tea Company är ett utav de mest kända ekologiska teerna världen över. De är kända för sin kvalité, smak och design. Detta London Tea "White Tea, Pear Tatin" är en av våra absoluta favoriter. 

Ytterligare lyfter vi fram London atmosfären med LoveRaw som precis lanserats i Sverige. Love Raw från EatLoveRaw grundades i London av Rimi med inspiration från rawfood recept från Andalucia. Rimi startade EatLoveRaw med drömmen om en hälsosam livstil fylld av organic rawfood och superfood. LoveRaw är en underbar rawfood och superfood energybar med ljuvlig smak och underbar design. LoveRaw är 100 % organic, raw, vegan och glutenfri. Ni kommer bli förälskade i LoveRaw.

I temat "London Lifestyle" som handlar om green urban living har vi valt ut Di Tchón som ekologisk hudvård. Di Tchón grundades av Veronica Campbell 2006 efter att hon tvingats göra en sen abort på grund av fosterskador. I samband med detta började Veronica granska kemikalierna i kosmetik hon använde och bestämde sig för att skapa en hudvårdsserie som är helt fri från kemikalier och syntetiska ämnen som är rik på ekologiska råvaror. Ni kommer få bekanta er med hennes Cleansing Milk och Face Cream från Di Tchón.  Vi är oerhört förhoppningsfulla att ni kommer bli förtjusta i Di Tchón som Veronica Campbell har skapat med kärlek och passion.

Som en nyttig snack kommer ni få en Proteinbar med 16,3 gram protein med smak av Apple & Peanut som även innehåller Omega3 och probiotika. Proteinbaren kommer från EcoProtein från våra grannar i Köpenhamn där green urban living har fått ett stort fotfäste. 

Nu till sommaren passar det även utmärkt med ett fräscht och lätt ekologisk cerat från svenska Naked Lips. Historien om Naked Lips började med två bröder som hade en idé om att ta fram ett läppbalsam för den medvetna konsumenten. Renhet var en prioritet från första dagen och sammansättningen av Naked Lips baserar sig på näringsrika och återfuktande, ekologiskt odlade frukt- och växtoljor. Konceptet bakom Naked Lips handlar om att erbjuda ett cerat som är så rent att det går att äta.

Sist men inte minst lyfter vi fram Renée Voltaire som är en ikon i på den svenska eko- och rawfood scenen i Norden. Renée har skrivit kokböcker och är en stor förespråkare av ekologisk livstil och rawfood. Så ni kommer även få smaka på Gojibär i Choklad från Renée Voltaire.

Hoppas ni bli nöjda med Naturalbox "London Lifestyle" som skickas ut till mitten av juli.

 

Hälsningar,

Alicja

 

 

 


Ronald Domelid
Ronald Domelid

FörfattareLämna kommentar

Kommentaren kommer att godkännas innan den postas.