14 dagars Teatox med Naturalbox

Köp Teatox

Tillsammans med våra vänner på Teatox i Berlin har vi tagit fram en 14-dagars detox. En detox är utmärkt då det rensar bort slaggprodukter och gifter från kroppen. Teatox har tillsammans med fitnessexperter tagit fram två typer av ekologiska téer "Skinny Morning" och "Skinny Night" som vi kommer använda oss av under dessa 14-dagar. Dessutom ingår en Thermo-go flaska från Teatox i glas. Den kan du använda för att brygga ditt té och även för att ha som en snygg vattenflaska. Lägg gärna i skivor av citron, apelsin, gurka eller ingefära för att berika smaken. 

Teatox detoxpaket

Det finns olika åsikter om detox, vissa bejakar detox och tycker det är ett bra sätt att dels rensa kroppen och mentalt komma i en fas med mer fokus på hälsosamma val i vardagen med fokus på hälsosam mat och bra träningsvanor. Andra avfärdar detox som ett påhitt som saknar vetenskaplig grund.

Ja, vad tycker ni själva? Att under en period av 14-dagar rensa kroppen genom att äta grönsaker, frukt och dricka hälsosamma juicer och téer och komma in i en hälsosam fas? Sedan finns det självfallet olika typer av detox, avancerade då man enbart dricker hälsojuicer och hälsosmoothies. Dessa detox är rätt tuffa och det gäller att vara ordentligt mentalt laddad. 

Självklart man testa en light detox då man helt enkelt tar bort allt vitt raffinerat socker från sin kost, nikotin och kaffe i kombination med nyttiga gröna måltider tillsammans med detoxté och juicer. Under denna period rekommenderar vi att träna regelbundet för att få in bra vanor.

Välj en nivå som passar just dig. Kom ihåg det handlar om att göra bra hälsosamma val så att du ska må bättre. Vill du haka på oss på en 14-dagars detox? Då kan du köpa Naturalbox Limited Edition Natural Detox för 449 kr. Värde 559 kr. 

Lycka till!

Alicja


Alicja Chlebna
Alicja Chlebna

FörfattareLämna kommentar

Kommentaren kommer att godkännas innan den postas.