Varför gör vi crowdfunding?

Vårt företag växer och vi vill bjuda in er att växa med oss!

Naturalbox fyller 3 år. Vid detta tillfälle har vi spännande nyheter för dig! Vi har en spännande tid framför oss. Naturalbox växer och vi behöva anställa ny personal så vi kan ta nästa steg framåt. Inom kort börjar vi utvecklingen av våra egna ekologiska och veganska produkter. Det kommer vara en innovativ produktlinje av ekologisk mat med veganska alternativ som vi hoppas ni kommer tycka om! 

Vi växer inte bara i Sverige utan även i Norden så vi därför därför utökar vi vår organisation inom kundtjänst och lager. Det ska bli oerhört spännande att lansera våra nya produkter och självklart kommer ni få vara först att testa dem. Vår vision är att inspirera till hälsosammare val i vardagen och när vi hör från er att ni blir glada varje månad när ni erhåller er Naturalbox så värmer det våra hjärtan. Nu väntar en spännande tid till mötes med nyheter och nya produkter.

 Därför gör vi nu en crowdfunding då vi bjuder in våra kunder, leverantörer och partners att bygga framtiden med oss!


Photo: Krasnodebska & Cickiewicz

Två veckor sedan presenterade vi vårt företag på ett event anordnat av Fundedbyme i Stockholm och intresset var jättestort. Arno en av grundarna till Fundedbyme investerade själv i vårt företag. Dessutom, har våra vänner som är ekologiska jordbrukare som vi kommer jobba med tillsammans för att utveckla nya produkter också blivit delägare. Tillsammans kommer vi kunna skapa en ekologisk gemenskap som driver viktiga frågor inom ekologisk och vegansk hälsa och mat. 


Vad är crowdfunding?

Det är en investeringsform där även allmänheten  har möjlighet att investera i spännande företag. Det kan vara allt från bekanta, leverantörer eller kunder. I en crowdfunding går det att investera ett mindre belopp som t.ex. 2 400 kr så att man kan vara en del av företaget dvs. man får möjligheten att bli delägare i ett spännande företag. Det är intressant för företag eftersom man då får engagerade delägare som delar företagets värderingar, engagemang och bli ambassadörer. Som delägare får du möjlighet att påverka och bidra till företagets framgång och är genom delägarskapet en del av framgången. 


Photo: Krasnodebska & Cickiewicz

Vi använder oss av crowdfundingplatformen Fundedbyme.com Du är välkommen att läsa mer om "Naturalbox & Veganbox Ecoliving AB" i vår Press Room. 

Vi bjuder in dig att vara med på vår resa!
Alicja & Eva


Alicja Chlebna
Alicja Chlebna

FörfattareLämna kommentar

Kommentaren kommer att godkännas innan den postas.