Naturalbox Blogg

Vad är så sexigt med CHIA GO? | Majboxen Fitness Girl

Är det äpple, kiwi och spirulina?

CHIA GO äpple, spirulina, kiwi

CHIA GO äpple, kiwi, spirulina

CHIA GO är en utav de mer smarta ekologiska produkterna vi testat! Ni har säkert testat att göra egen chiapudding hemma.med kanske  mandelmjölk, kokosmjölk och toppat med härliga frukter. Djunked AB står bakom CHIA GO puddingen och är grundat av Catherine Bentzel och Sarah Weibull med visionen "No junk, just food".

CHIA GO äpple, spirulina, kiwi

De har skapat något extraordinärt genom att tillsätta superfoods och superfruits i sin chiapudding och packeterat dem på ett smart sätt att det är enkelt att ta med i handväskan eller i träningsväskan.

Smakerna finns i mango och passionfrukt tillsammans med gurkmeja som ni fick i Decemberboxen Cozy Xmas och Spirulina Kiwi och Äpple som ni får i majboxen Fitness Girl". Riktigt härlig chiapudding med smak av äpple och kiwi laddad med omega 3, kalcium, protein och fiber. Det finns inget bättre än CHIAGO! 

 

Som prenumerant på Naturalbox får du Chia Go Äpple och Kiwi i majboxen "Fitness Girl." Prenumerera här! /senast 31.05

Besök CHIAGO här!

May 06, 2017

0 kommentarer


Dessa Tre Starka & Vackra Kvinnor blir en del av Team Naturalbox.se

Dessa Tre Starka & Vackra Kvinnor blir en del av Team Naturalbox.se

De är starka, självständiga  och är intresserade av en växtbaserad sund livsstil, de kommer att inspirera dig från och med nu till ett friskt och aktivt liv. Vi är väldigt exalterade! 

Läs hela blogginlägget >

April 30, 2017

0 kommentarer


9 Reasons Why You Should Drink Matcha Tea Every Day

Learn about the 9 resons why you should drink matcha tea every day. 

Läs hela blogginlägget >

King Soba Glutenfria Pumpa- och Ingefärsnudlar | Naturalbox.se

King Soba har blandat pumpa med zingy ingefära och brunt ris, så att goda nudlar smakar gott och är bra för dig på samma gång!

 

Läs hela blogginlägget >

Rude Health Bovete & Chia kexen stormar Naturalbox kontoret

Rude Health bovete och chia kex | Naturalbox.se

Bovete blir ofta kallad för en superfood på grund av dess höga näringsvärde och sina hälsofördelar. Det är höga värden av protein, kostfiber, och andra näringsämnen som mangan, koppar, magnesium, fosfor det innehåller även vissa antioxidanter som rutin, tanniner och katekin. 

Läs hela blogginlägget >

14 dagars Teatox med Naturalbox

Naturalbox Limited Edition Teatox

Tillsammans med våra vänner på Teatox i Berlin har vi tagit fram en 14-dagars detox. En detox är utmärkt då det rensar bort slaggprodukter och gifter från kroppen. Teatox har tillsammans med fitnessexperter tagit fram två typer av ekologiska téer "Skinny Morning" och "Skinny Night" som vi kommer använda oss av under dessa 14- dagar.

Läs hela blogginlägget >

Banana Chocolate Chip Muffins

Supersaftiga muffins, fullproppade med chokladbitar. Garanterat gott och funkar utmärkt att frysa! Här hittar du receptet på Alicjas bananmuffins med raw chokladbitar. 

Läs hela blogginlägget >

1 2 3 23 Nästa »