Corinne Säll

Naturalbox "Fitness Girls"

Hej mitt i helgen alla fina!

I veckan hämtade jag ut senaste boxen från Naturalbox med temat "Fitness Girl" och sedan dess har jag hunnit prova på en del av produkterna. Jag vill alltid prova och tycka till själv innan jag kan recensera och rekommendera något för er andra så här nedan kan ni nu läsa lite om produkterna och vad jag tycker om dem :)

Till och börja med är ju allt från Naturalbox veganskt och ekologiskt samt utan konstiga kemiska tillsatser. Bara detta i sig gör det värt att kolla in deras boxar.
Så, vad hittar vi i senaste boxen?
Active Deo från Soft & Gentle är en aluminium & alkoholfri deo som luktar helt fantastiskt. Höll på att spraya ner hela mig själv för den luktade så gott. Sedan att den är helt fri från aluminium gör det ännu bättre. Om ni missat det så är armhålan känslig och lättmottaglig vilket gör att ämnena i deon lätt tas upp och transporteras ut i kroppen. Så ett steg mot en kemikaliefri kropp är att välja en aluminiumfri deo!
 
Kikärtspasta Rigatoni från Risenta, precis vad det låter som, en pasta. Helt gluten och vetefri vilket gör att åtminstone min kropp som veteallergiger blir glad. Smakar lite torrt om man äter den som den är men till en gryta är den underbar! Extra protein tackar väl ingen nej till?!
 
CHIAGO med smak av äpple, kiwi & spirulina. Ett perfekt mellanmål packad med protein, omega 3, fibrer, calcium och antioxidanter. Har inte hunnit smaka denna ännu men har smakat CHIAGO med smak av mango och den var riktigt smarrig och väldigt mättande, speciellt som kyld och efter ett träningspass. Antioxidanter hjälper kroppen att återhämta sig och motverka de fria radikaler som släpps lös under träning så denna är perfekt efter träning.
 
Kokosmjöl från Renée Voltaire. Detta brukar jag använda sen tidigare. Är jättegott att ha i bakverk såsom mugcakes och kladdkakor när man vill hålla dem fria från vete och gluten.
 
Chia & coconut bar från LOVE RAW. SÅÅÅÅÅ JÄÄÄKLA GOOOD!!!!!!! Enough said, som godis! Åt denna igår innan träningspasset och höll på att smälla av i bilen haha.
 
Japanise tamari SUPERSEEDS. En härlig muslimix gjord på ekologiska fröer. Passar perfekt med en skål kvarg och lite skivad frukt. Mättar väldigt bra!
 
RAW chocolate covered alomond with licorice från Renée Voltaire. Också som godis, om man gillar lakrits. Själv har jag otroligt svårt för lakrits men gav dessa till min vän och kan lova att dem gick hem!
 
Hemp & Cacao Cookie från KOOKIE KAT. En kaka med lite bättre näringsvärden än vanliga kakor och även vetefri vilket gör att jag kan äta den. Har haft svårt att hitta vetefria kakor som smakar bra på affären men denna är definitivt en kaka att räkna med. Synd att det bara var med en ;)
 
100% NATURAL browniebar. Har sparat på denna då jag smakat den tidigare och den är FABULOUS!!!! Inväntar rätt tillfälle haha!
 
Allt detta hittar du alltså i senaste boxen. Varje månad kommer en ny box med olika innehåll, alla glutenfria, ekologiska och till stor del veganska. För mig som varit sjuk så mycket är det viktigt att det jag äter består av bra livsmedel med höga näringsvärden och det kan jag säga att allt gör i denna box (undantag deon som inte går att äta haha). Är du intresserad av boxen så kika in på Naturalbox hemsida vettja :)