15 veckor kvar till..

Hej på er! 

Det var ett tag sen, men jag sliter på med jobb och livet i vanlig ordning. Nu framöver lugnar det dock ned sig en aning och jag får mer tid till mig själv och min egen träning. Detta kommer alldeles precis bra i tiden för egen träning är vad jag kommer behöva framöver..

..Jag ska nämligen ge mig på Vasaloppet (Öppet spår) den 25/2 2018. Detta var en otroligt trevlig present av mina kära vänner (efter ett utbytt fallskärmshopp) men jag gillar utmaningar så vi kör!

Nu handlar alltså min träning om att bygga uthållighet och teknikträning på skidor, vilket blir väldigt svårt då det brukar finnas ont om snö här nere. Därför håller jag nu på att träna stakning på stakmaskinen på gymmet och i veckan knega jag på i 1h så det går framåt. Lågintensiv löpning, låååånga vandringar och annat gött kommer läggas in så man ens orkar stå i 7-10h utan större utmattning.

Vad som är ännu roligare är att vi är ett gäng om 4 som kommer delta i Vasaloppsveckan vilket gör att vi peppar varandra med mördarutmaningar och godisbelöningar. Jag gav även Peter ett fint skidset så jag hoppas han hänger på ;)

Så, framöver ska jag försöka bli lite bättre på att uppdatera och hålla er uppdaterade om hur utmaningen går!


Corinne Säll
Corinne Säll

FörfattareLämna kommentar